ΑΕΚ

Σε “πελάγη ευτυχίας” πετάει ο Μαχαίρας! (photo)

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος είναι ο Θεοδόσης Μαχαίρας στην ΑΕΚ.

Ο νεαρός εξτρέμ της ΑΕΚ αγωνίστηκε συνολικά 70 λεπτά στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους “κιτρινόμαυρους” να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό “διπλό” ενόψει της συνέχειας (0-1).

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της αθηναϊκής ομάδας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, με τον προπονητή του, να του δείχνει με αυτό το τρόπο ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα.

 

 

Κάτι τέτοιο, ο Μαχαίρας το… σημείωσε και μετά το τελικό σφύριγμα πραγματοποίησε δηλώσεις, τόσο για το παιχνίδι που μόλις είχε τελειώσει όσο και για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο νεαρός της ΑΕΚ:

“Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο. Όμως ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Επρεπε να σκοράρω στην ευκαιρία που είχα. Την επόμενη φορά θα το κάνω. Ηταν τεράστια ευκαιρία. Μετά την ευκαιρία, σκεφτόμουν ότι είχα χώρο να κάνω κοντρόλ. Αλλά μου ήρθε ξαφνικά η μπάλα και μου βγήκε γρήγορα το σουτ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύεται και με βάζει βασικό στο πρωτάθλημα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από την έδρα του Ηρακλή η U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Ηρακλή, επικρατώντας...

Εντός έδρας νίκη για την U19 του Λεβαδειακού!

Η U19 του Λεβαδειακού επικράτησε του Βόλου με 2-1,...

Ματσάρα με νικητή τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε του Παναιτωλικού στο...

Συνεχίζει ακάθεκτη η U19 του Παναθηναϊκού!

Η U19 του Παναθηναϊκού επικράτησε του Αστέρα με 2-1,...

Ο ΟΦΗ έβαλε… τρίτη κόντρα στην Καλαμάτα!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ