ΑΕΚ

Πήρε το… χρόνο του ο Μαχαίρας! (photo/vid)

Την ευκαιρία του… άρπαξε ο Θεοδόσης Μαχαίρας στην ΑΕΚ.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον αθηναϊκό σύλλογο να παίρνει ένα σημαντικό “διπλό” (0-1).

Ο νεαρός έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και αγωνίστηκε για 70 λεπτά, αγγίζοντας μάλιστα το… γκολ, με τον προπονητή του να δείχνει ευχαριστημένος από την σημερινή του απόδοση.

 

 

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή συμμετοχή του 20χρονου (γεννημένος στις 09/05/2000) αριστερού εξτρέμ στο φετινό πρωτάθλημα, με την τελευταία να χρονολογείται πριν περίπου έναν μήνα και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, όπου μοίρασε 1 τελική πάσα.

Ο Μαχαίρας προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, με την ΑΕΚ να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2018, με ελεύθερη μεταγραφή.

Πλέον θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τους “κιτρινόμαυρους” να του έχουν δώσει έναν σχετικά πιο ενεργό ρόλο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Συνολικά, ο Μαχαίρας έχει αγωνιστεί 54 φορές με την U19 της ΑΕΚ, έχοντας σημειώσει 8 γκολ, ενώ με την πρώτη ομάδα έχει αγωνιστεί συνολικά 7 φορές.

Δείτε την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Μαχαίρας:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ “Πράσινα” ταλέντα πήραν… τη μεγάλη ευκαιρία στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αναπτυξιακό του μοντέλο από τη...

Ένας… Έλληνας αναλαμβάνει ομάδα στην Ακαδημία της Μπενφίκα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στη Λισαβόνα — αυτή τη...

Ο Τζολάκης βρισκόταν στη λίστα μεγάλης Ιταλικής ομάδας!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίπτωση Τζολάκη,...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα!

Ένα ακόμη ταλέντο του PAOK Academy κάνει το βήμα...

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ