Κυριακή, 08/02/26
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
Super League U17

Όλα έτοιμα για την Super League U17 – Πώς διαμορφώνονται οι όμιλοι; (photo)

Το πρώτο… σφύριγμα στα γήπεδα της Super League U17 αναμένεται να λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί με κάθε θυσία τον τίτλο του από τους φετινούς του… διώκτες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ “έπαιζε” δυνατά το σενάριο να καταργηθούν οι όμιλοι, εν τέλει δεν θα αλλάξει κάτι, και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει όπως έχει.

 

 

Πιο συγκεκριμένα στον Α’ όμιλο (Νότος) βρίσκονται οι ΑΕΚ, Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Ατρόμητος, ενώ στον Β’ όμιλο (Βορράς) οι Αρης, ΑΕΛ, Βόλος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία.

Σε κάθε όμιλο θα υπάρξουν τρεις γύροι με επτά αγωνιστικές, ενώ μετά την ολοκλήρωση τους, οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα αναμετρηθούν στην Τελική Φάση του πρωταθλήματος της Super League U17, έτσι ώστε, στο τέλος, να μάθουμε τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν.

Ευχόμαστε να δούμε ένα ακόμη συναρπαστικό πρωτάθλημα, με ωραίο ποδόσφαιρο από τα… πιτσιρίκια, πολλά γκολ και με σεβασμό πάντα προς τον αντίπαλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ