ΠΑΟΚ

Δεν κάνει… χαλάστρα στον Λημνιό ο κορονοϊός! (photo)

Όλα… ομαλά θα κυλήσουν για τον Δημήτρη Λημνιό, παρά το γεγονός ότι ο κορονοϊός του “χτύπησε” την πόρτα.

Ως γνωστόν, ο Λημνιός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, όμως, το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, προκάλεσε ανησυχία σχετικά με την έκβαση της μεταγραφής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος (γεννημένος στις 27/05/1998) Έλληνας διεθνής βρίσκεται μια ανάσα από την Bundesliga και την Κολωνία.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ να έχει αποδεχθεί την πρόταση της γερμανικής ομάδας, η οποία έχει βγάλει από τα ταμεία της 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο “δικέφαλος του βορρά” θα λάβει ένα ποσοστό 15% από το ποσό που θα λάβουν οι “τράγοι”.

 

 

Βέβαια κάποιοι φοβήθηκαν ότι ο κορονοϊός θα… χάλαγε τα σχέδια των Γερμανών, όμως, σύμφωνα με την Sportime κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, πρώτα θα αναρρώσει πλήρως και ύστερα θα πετάξει για Γερμανία προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την νέα του ομάδα.

Ο Λημνιός φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ για τρία χρόνια, κατακτώντας 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα, ενώ σε 112 συμμετοχές, σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ