Τετάρτη, 25/02/26
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026
Ελλάδα

Από τον στίβο στον… κόσμο του ποδοσφαίρου ο Εμμανουήλ Καραλής! (photo)

Μπορεί να έχει αμέτρητες διακρίσεις στο επί κοντώ, όμως, ο Εμμανουήλ Καραλής αποφάσισε να ακολουθήσει ακόμη μία… αγάπη του.

Πέρα από λάτρης του στίβου, ο 20χρονος (γεννημένος στις 20/10/1999) αθλητής έχει δηλώσει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Αν μην τι άλλο, στα παιδικά του χρόνια θα πέρασε αμέτρητες ώρες παίζοντας το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο και μάλιστα, πριν από μόλις μερικές ημέρες έκανε ένα ακόμη… όνειρο, πραγματικότητα!

Ως γνωστόν, ο νεαρός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού στίβου, καθώς είναι κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ με 5,78 μέτρα.

 

https://www.instagram.com/p/CEOgWRuj8sD/

 

Ανήκει στον Απόλλωνα Πύργου ως αθλητής του στίβου, ωστόσο, πλέον, μπορεί να υπολογίζεται και ως… ποδοσφαιριστής!

Ο Καραλής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πανηλειακού, ο οποίος, πριν μόλις μερικές έκανε γνωστή αυτή την συμφωνία-έκπληξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, στην ανάρτηση της τοπικής ομάδας του Πύργου, ο 20χρονος δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την φανέλα του Πανηλειακού, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες του προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.

Ο… πολυτάλαντος αθλητής έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 26 στην πλάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ηλιούπολη ακυρώνει τις προπονήσεις στη μνήμη του νεαρού ποδοσφαιριστή της!

Η Ηλιούπολη ανακοίνωσε πως θα ανασταλούν οι προπονήσεις της...

Ο Παναθηναϊκός έκανε επαγγελματία ένα 17χρονο ταλέντο του!

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετό ταλέντο στην Ακαδημία του και...

“Ταλέντο μιας ολόκληρης γενιάς” – Η UEFA “υποκλίθηκε” σε Ελληνόπουλο!

Η UEFA γνωρίζει καλά τι ταλέντο υπάρχει στην Ελλάδα,...

Θρήνος στην Ακαδημία της Ηλιούπολης – “Εφυγε” νεαρός ποδοσφαιριστής!

Θρήνος στην Ακαδημία της ομάδας της Ηλιούπολης, όπου ξαφνικά...

Νίκη για την ΑΕΚ στη Λιβαδειά!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από τη Λιβαδεια, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ