Κυριακή, 08/02/26
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
Αγγλία

Δεν… χορταίνει άκυρα η Γιουνάιτεντ – Επανήλθε για Φατί! (vid)

Δεν λέει να καταλάβει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το άκυρο της Ντόρτμουντ για τον Τζέιντον Σάντσο φαίνεται πως έστεψε τους “μπέμπηδες” σε άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Μετά τον Ουσμάν Ντεμπελέ, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κινήθηκε ξανά για τον Ανσού Φατί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταλανική Sport, η Γιουνάιτεντ επανήλθε για τον 17χρονο επιθετικό (γεννημένος στις 31/10/2002).

Οι “κόκκινοι” διάβολοι χτύπησαν για πρώτη φορά την πόρτα της Μπαρτσελόνα πριν λίγους μήνες για τον Φατί, ωστόσο εισέπραξαν ένα μεγάλο όχι.

Αν και οι περισσότεροι σύλλογοι δεν θα επέστρεφαν μετά από ένα άκυρο, οι εμφανίσεις του πιτσιρικά ανάγκασαν τους Άγγλους να το πράξουν.

Ο Φατί συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στην επανέναρξη της La Liga μετά την διακοπή και σημείωσε 3 γκολ σε 8 παιχνίδια.

Παρόλα αυτά οι “μπλαουγκράνα” δεν άλλαξαν τη γνώμη τους και έριξαν ένα ακόμη “πακέτο”. Οι Καταλανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Ισπανού τον άνθρωπο που θα κρατήσει την Μπάρτσα μετά την απόσυρση του Μέσι και γι αυτό έχουν στόχο να τον δέσουν με ένα “μυθικό” συμβόλαιο.

Η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να καθίσει σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί του και φιλοδοξεί να τον “δέσει” μέχρι το 2024, με τη ρήτρα να αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Απολαύστε το νέο “μάγο” της Μπάρτσα:

https://www.youtube.com/watch?v=WWe4M-YY26M

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκανε την… ανατροπή σε ένα πεντάλεπτο ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός πέρασε με ανατροπή από τη Λάρισα, με...

Έβγαλε το… εξάσφαιρο η U15 του Παναιτωλικού!

Η U15 του Παναιτωλικού δεν βρήκε καμία δυσκολία και...

Διπλό της Λάρισας στο Αγρίνιο!

Η Λάρισα πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-1...

“Χ”αλάστηκαν Λεβαδειακός και ΟΦΗ στη Super League U17!

Λεβαδειακός και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής μάνατζερ σε μικρή ηλικία;

Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου έχει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ