Γερμανία

Στα… τάρταρα η Γιουνάιτεντ – Σάντσο και του χρόνου στη Ντόρτμουντ!

Πηγαίνει για άλλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί οι “κόκκινοι” διάβολοι να ετοιμάζονται για την υποδοχή του Τζέιντον Σάντσο, ωστόσο μία νέα δήλωση από τη Ντόρτμουντ έρχεται σαν “κεραυνός” για τα σχέδια τους.

Με αφορμή την παρουσία του 20χρονου επιθετικού (γεννημένος στις 25/3/2000) στην προετοιμασία της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής των Βεστφαλών, Μίχαελ Ζόρκ, ρωτήθηκε για το μέλλον του νεαρού και “πέταξε” τρομερές αποκαλύψεις.

 

 

Συγκεκριμένα δήλωσε πως η Ντόρτμουντ δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Άγγλο, καθώς σχεδιάζει τη νέα χρονιά μαζί του, ενώ τόνισε πως παρατάθηκε το συμβόλαιο του για έναν χρόνο μέχρι το 2023.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σχεδιάζουμε μαζί με τον Σάντσο την επόμενη σεζόν. Θα παίξει για εμάς, η απόφαση είναι οριστική. Νομίζω ότι αυτό απαντά σε όλες τις ερωτήσεις.

Το προηγούμενο καλοκαίρι προσαρμόσαμε τις απολαβές του. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε παρατείνει το συμβόλαιό του έως το 2023″.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ