Γερμανία

“Έδεσε” σφικτά τον Παυλίδη η Σάλκε! (photo)

“Κρατάει” σφικτά τον Βασίλη Παυλίδη η Σάλκε.

Ο 17χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 4/9/2002) αγωνίζεται από το 2017 στα τμήματα υποδομής των “βασιλικών” μπλε, όταν και πήρε μεταγραφή από τους Μπέμπηδες και όπως φαίνεται θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη.

Ο νεαρός έδωσε τα χέρια με τους Βεστφαλούς για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

 

 

Αν και το προηγούμενο έληξε στις 30 Ιουνίου, οι “ανθρακωρύχοι” κινήθηκαν γρήγορα, προτού κλείσει και ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο Παυλίδης χαίρει την εμπιστοσύνη της Σάλκε, καθώς η γερμανική ομάδα ποντάρει πάρα πολλά πάνω και σκοπεύει να τον αξιοποιήσει περισσότερο στο μέλλον.

Μπορεί να κατέγραψε μόλις 4 συμμετοχές με την U19, ωστόσο όπως φαίνεται θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής την επόμενη χρονιά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παυλίδης βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού πριν λίγους μήνες, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε περαιτέρω και πλέον θα παραμείνει στο Γκελζενκίρχεν για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη νίκη για την Εθνική που προκρίνεται στην δεύτερη φάση!

Πρώτη νίκη στον πιο κρίσιμο αγώνα για την Εθνική...

Κόντρα στο Καζακστάν για την πρόκριση η Εθνική – Ζωντανά η μεγάλη μάχη!

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Καζακστάν στο γήπεδο...

Το πιο περίεργο ματς της χρονιάς: Βροχή στη μία εστία, λιακάδα στην άλλη!

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο έκλεψε την παράσταση σε ερασιτεχνικό...

Στην κορυφή του “Football Mind” η U12 της ΑΕΚ!

Με εντυπωσιακή παρουσία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η U12...

Ξεχώρισαν στην Θεσσαλονίκη τα ταλεντάκια του Βόλου!

Στο τουρνουά Next Gen που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6-7...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ