ΠΑΟΚ

Επιστρέφει ορεξάτος στην δράση με τον Ολυμπιακό ο Ζαμπά! (photo)

Δεν κρατιέται για την επιστροφή ο Λεο Ζαμπά.

Ο 21χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 2/8/1998) έπειτα από οκτώ μήνες επέστρεψε σε αποστολή του ΠΑΟΚ για επίσημο παιχνίδι και πλέον είναι έτοιμος να τα δώσει όλα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος άσος υπέστη σοβαρή ζημία στο δεξί του γόνατο κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Δόξα Δράμας τον Νοέμβριο και από τότε έδινε καθημερινά έναν αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αποθεραπείας του ο νεαρός πάλευε να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γινόταν και δεν το έβαζε κάτω ακόμα και όταν τα πράγματα κόντεψαν να φτάσουν στο απροχώρητο.

 

 

Πριν λίγους μήνες είχε εκμυστηρευτεί σε μέσα της πατρίδας του πως βρέθηκε κοντά στον θάνατο, λόγω των επιπλοκών από το χειρουργείο.

Ωστόσο πλέον δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες μέρες και ετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζαμπά βρέθηκε ξανά σε αποστολή των Θεσσαλονικιών για πρώτη φορά από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο ακόμη στις 9 Νοεμβρίου, όταν και έκατσε για ολόκληρο το 90λεπτο στον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το βραζιλιάνικο ταλέντο που άναψε”φωτιές” σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ!

Φαίνεται πως ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό λατινοαμερικάνικο "αλατοπίπερο"...

Αυτός είναι ο ακριβότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Ποιοι συμπληρώνουν την 10άδα;

Ο Σεπτέμβρης που πέρασε ήταν γραμμένος με χρυσά γράμματα...

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ