Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ

Βρέθηκε κοντά στον θάνατο ο Ζαμπά! (photo)

Σοκάρει η περιπέτεια του Λέο Ζαμπά.

Ο 21χρονος άσος του ΠΑΟΚ (γεννημένος στις 2/8/1998) υπέστη έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο γονάτο του τον περασμένο Οκτώβριο, ο οποίος λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

 

 

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε, αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε μία ανάσα από τον θάνατο, έπειτα από την εγχείρηση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, στο συγκεκριμένο σημείο εισχώρησε βακτήριο, όπου προκάλεσε έντονο πυρετό στον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να γίνει αρκετά αδύναμος ο οργανισμός του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μία ακριβώς ημέρα μετά από αφού συμπλήρωσα δύο μήνες από την εγχείριση ξύπνησα με έναν οξύ πόνο στο γόνατο. Το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα κανονικά και ανέβηκα τις σκάλες χωρίς πρόβλημα. Το άλλο πρωί ο πόνος ήταν φρικτός και δεν μπορούσα να κουνηθώ!

Οι άνθρωποι της ομάδας ανησύχησαν. Νόμισαν ότι είχα χτυπήσει στην προπόνηση. Με ρωτούσαν αν έκανα κάτι λάθος. Δεν πίστεψαν στην αρχή πως ο πόνος ήρθε χωρίς να κάνω κάτι εγώ.

Φαντάσου πως ένιωθαν η μητέρα μου με τον πατέρα μου, που ήταν στη Βραζιλία. Έκανα μια απλή χειρουργική επέμβαση και μετά από δύο μήνες ήμουν και πάλι στο νοσοκομείο. Τις δύο πρώτες ημέρες είχα πολύ πυρετό και κοιμήθηκα, αφού μου έκαναν ένεση.

Το γόνατο μου όσο και να ήθελα δεν μπορούσα να το κουνήσω. Ο πυρετός είχε φτάσει 40 -41. Η μητέρα μου πίσω στη Βραζιλία είχε απελπιστεί, φοβόταν. Οι γιατροί εντόπισαν ένα βακτήριο μέσα μου. Ήταν πολύ επικίνδυνο, θα μπορούσα να είχα πεθάνει!

Πέρασα 10 μέρες στο νοσοκομείο και συνεχώς κοιμόμουν. Έπαιρνα ενδοφλέβια φάρμακα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα!

Παραλίγο να προσβληθούν τα νεφρά μου και το αίμα μου! Έχασα επτά κιλά από όλο αυτό. Όταν γύρισα σπίτι συνέχισα να παίρνω ενδοφλέβια φάρμακα για ακόμα 10 ημέρες, αλλά ευτυχώς πλέον είναι όλα καλά και έχω αναρρώσει!.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...