Αγγλία

Λονδρέζικη “μάχη” για 18χρονο των “ασπρόμαυρων”! (photo)

Τον Καν Κουρτ που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ θέλουν Άρσεναλ και Τσέλσι. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 21/12/2001) έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος, όμως δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Είναι διεθνής με την U19 της Γερμανίας και αγωνίζεται ως φουλ μπακ, καθώς μπορεί εύκολα να παίξει σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά.

Με τους Γερμανούς έχει συμβόλαιο έως και το 2022, ενώ αναμένεται το κόστος για την απόκτηση του να ανέλθει σε 5 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Είναι τουρκικής καταγωγής και αγωνίστηκε στην U17 της Τουρκίας, ενώ για την περίπτωση του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαξε.

Άρσεναλ και Τσέλσι δεν έχουν πολλά διαθέσιμα λεφτά για το καλοκαίρι, όμως θα προσπαθήσουν να φέρουν ταλέντα στις ομάδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανέβηκε στη League B η Εθνική Γυναικών και παίζει… για Μουντιάλ!

Η Εθνική γυναικών εξασφάλισε την άνοδο στη League B...

Προβάδισμα για τον ΠΑΣ επί του Αιγάλεω!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη επί του Αιγάλεω...

Πότε κάνει σέντρα ο τελικός του Κυπέλλου U19;

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για φέτος, εκεί...

Έγινε… χαμός από σκάουτερ στον τελικό της Super League 2 U19!

Η Θεσσαλονίκη έγινε για λίγες ώρες η πρωτεύουσα του...

Η Εθνική μας ανακοίνωσε δυνατό φιλικό!

Η Εθνική μας ομάδα θα παίξει σε φιλικό παιχνίδι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ