Αγγλία

Χρειάστηκε… οξυγόνο αφότου αντιμετώπισε τον Ρονάλντο! (photo)

Mια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον μετέπειτα συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Ο’ Σέι, έκανε ο Ρίο Φέρντιναντ.

Το καλοκαίρι του 2003, οι “μπέμπηδες” αντιμετώπισαν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Κριστιάνο, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Μάλιστα, εκείνο ήταν το ματς με το οποίο ο CR7 συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Ο 18χρονος τότε Πορτογάλος, με φουλ ενέργεια και το γνωστό του ταλέντο, απλά δεν παιζόταν, οδηγώντας την Σπόρτινγκ σε νίκη με 3-1 και τους αμυντικούς της Γιουνάιτεντ… στον γιατρό.

 

 

Στο ημίχρονο του αγώνα λοιπόν, ο Ο’ Σέι δεν μπορούσε να επαναφέρει την αναπνοή του, είχε δύσπνοια και έκανε πολύ ώρα να συνέλθει από το… σοκ που του προκάλεσε το γεγονός ότι έπρεπε να σταματήσει τον Κριστιάνο.

Ο Φέρντιναντ, είπε:

“Παίξαμε ενάντια στη Σπόρτινγκ το 2003, πήγαμε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και ο Τζον φαινόταν να χρειάζεται μία φιάλη οξυγόνου δίπλα του. Ήταν λαχανιασμένος και καθόταν δίπλα μου προσπαθώντας να βρει την αναπνοή του.

Του είπαμε να έρθει κοντά στον Ρονάλντο και εκείνος δεν μπορούσε καν να μας απαντήσει. Λίγο αργότερα μάθαμε ότι η ομάδα μας προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή του.”

 

Μετά από αυτό το ματς, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ και τα κατάφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της U19 του Ολυμπιακού! (vid)

Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό,...

Όλα δείχνουν… ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όταν ο Χοσέ Φελίξ Ντίαθ μιλά για τη Ρεάλ...

Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να τραβά βλέμματα από όλη...

Ο 15χρονος Έλληνας που συνεργάζεται με τη NASA!

Υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν και ένα από αυτά ειναι...

Πόσοι τα καταφέρνουν; – Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα όνειρα των Aκαδημιών!

Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μόνο ένα πολύ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ