Παρασκευή, 29/03/24
Ιταλία

Έτσι έφτασε στην κορυφή ο Ρονάλντο! (photo)

Πάλεψε πάρα πολύ για να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος έδωσε μεγάλη μάχη για να ανέβει ψηλά και δεν θα το είχε καταφέρει άμα δεν έδινε μεγάλη σημασία στις οδηγίες των ειδικών.

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του έπαιξαν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε αγγλικό μέσο ένας από τους βοηθούς του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Μάικλ Φίναν αποκάλυψε γιατί ο Ρονάλντο έφτασε τόσο ψηλά.

 

 

Ο Φίναν άνηκε στο τεχνικό team της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την περίοδο που ήταν ο Ρονάλντο και ήταν από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν αρκετά. Όπως τόνισε ο ίδιος, ο Κριστιάνο έδινε μεγάλη σημασία στις συμβουλές που άκουγε από τους ειδικούς.

Μπορεί από την αρχή να είχε ένα παραπάνω ταλέντο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως αυτό δεν το εμπόδιζε να δουλέψει ταπεινά. Εκείνος φρόντιζε να ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβολές και τις εφάρμοζε στο παιχνίδι του.

Ο Ρονάλντο είχε μεγάλη πίστη στις ικανότητες του και γνώριζε όσο καλύτερα άλλος, ότι για να πάει ψηλά θα έπρεπε πρώτα να ακούει τους ειδικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικλ Φίναν:

“Ο Κριστιάνο ήταν σαν έναν σφουγγάρι. Ρούφαγε της συμβουλές που του δίναμε και ήθελε και ακόμη παραπάνω και σε προκαλούσε για αυτό.

Έπρεπε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Κριστιάνο έναν παίκτη ομάδας και εκείνος το πέτυχε. Υπήρχαν συγκεκριμένα πράγματα που δουλεύαμε στην προπόνηση μαζί του. Πράγματα που θέλαμε να κάνει στα παιχνίδια και άλλα που δεν θέλαμε να κάνει.

Ειδικά όταν ήρθε η επιτυχία με την μεταγραφή του στην Ρεάλ, παρακολουθούσαμε τα παιχνίδια του και βλέπαμε κάποια πράγματα ξεκάθαρα που είχαμε δουλέψει μαζί στη Γιουνάιτεντ. Δεν ισχυρίζομαι ότι εμείς δημιουργήσαμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πολλοί ήταν αυτοί που τον επηρέασαν και τον ενέπνευσαν. Αλλά πιστεύω ότι αυτός που τον ενέπνευσε περισσότερο ήταν ο εαυτός του.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.