Μπήκε, ενθουσίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων στο Περιστέρι και τώρα πλέον είναι η στιγμή του. Όπως όλα δείχνουν ο Χρήστος Μανδάς θα είναι από του χρόνου ο βασικός τερματοφύλακας του Ατρομήτου, με τον Μπάλας Μέγιερι να αποχωρεί καθώς μένει ελεύθερος.
Ο 18χρονος (γεννημένος στις 17/9/2001) είναι το μεγάλο next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς πρόκειται για έναν από τους μελλοντικούς αστέρες σε αυτή τη θέση και καταφέρνει να “εκτοπίσει” έναν τερματοφύλακα της κλάσης του Ούγγρου.
Στον Ατρόμητο σίγουρα θέλουν να μείνει ο Μέγιερι, όμως είναι αρκετά δύσκολο, από τη στιγμή που πάρθηκε πλέον η απόφαση το “νούμερο 1” να είναι ο Μανδάς.
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο νεαρός Έλληνας θα είναι ο ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο θα στηριχθεί το μέλλον του Ατρόμητου.


