Ατρόμητος

Φοράει… γάντια βασικού ο Μανδάς! (photo)

Έτοιμος να στηρίξει το μέλλον του είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, γνωστοί για τις ευκαιρίες που δίνουν στα νέα παιδιά, φροντίζουν για το ξεπέταγμα του Χρήστου Μανδά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο Ατρόμητος αποφάσισε να δώσει γάντια “βασικού” στο νεαρό τερματοφύλακα, τη νέα σεζόν. Ο 18χρονος  (γεννημένος στις 17/9/2001) είναι το μεγάλο next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς πρόκειται για έναν από τους μελλοντικούς αστέρες σε αυτή τη θέση.

 

 

Αν και είναι μόλις 18 ετών, έχει καταφέρει να φορέσει 13 φορές τη φανέλα του Ατρόμητου, με τις 10 από αυτές να είναι τη φετινή χρονιά. Μάλιστα έχει ξεκινήσει βασικός και σε δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτά με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη.

Οι διοικούντες της Αθηναϊκής ομάδας έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τον νεαρό και τώρα ετοιμάζονται να τον στηρίξουν έμπρακτα. Γι αυτό στοχεύουν να τον κάνουν νούμερο ένα στα γκολπόστ και να τον πλαισιώσουν με ένα έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος θα αποτελέσει το back-up του Μανδά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ