Άρης

Νέα πρόσωπα στις ακαδημίες του Άρη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης ανέλαβε υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής.

Προπονητής της ομάδας U19 του Αρη (η οποία θα συμμετάσχει στο  πρωτάθλημα Football League U19) είναι ο Πασχάλης Μελισσάς.

Συνεργάτης του 34χρονου τεχνικού θα είναι ο Αλέξανδρος Δέλλιος. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ επιστρέφει στην οικογένεια του Αρη μετά από 11 χρόνια, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Προπονητής της ομάδας U17 του Αρη είναι ο Τάκης Ξανθόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας U16.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας (U19 και U17) θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (03/09, 11:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Τέλος η ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον πρώην προπονητή της ομάδας U17, Δημήτρη Σίτσα, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει νεαρό Βόσνιο αμυντικό!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύση στο κέντρο της άμυνας μετά...

Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Γιώργος Κούτσιας!

Ο Γιώργος Κούτσιας συνεχίζει να γράφει κεφάλαια σε διαφορετικές...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να στηριχθεί σε δυο μεγάλα ταλέντα!

Δύο νεαροί παίκτες της ακαδημίας του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει...

Ξεχωρίζει στην Ολλανδία ο νεαρός Κουτσίδης και… υπάρχει ενδιαφέρον!

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ