Αγγλία

Αγγλικός “εμφύλιος” για τον νεαρό τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ! (photo)

Τότεναμ και Τσέλσι έχουν απλώσει τα “ραντάρ” τους και παρακολουθούν στενά τον νεαρό τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ, Άαρον Ράμσνταλ.

Οι δύο ομάδες θεωρούν επιβεβλημένη την ανανέωση της τριάδας των γκολκίπερ τους και ο 21χρονος Βρετανός, (γεννημένος στις 14/05/1998), ταιριάζει απόλυτα στο στιλ αμφότερων.

Σύμφωνα με την “Daily Mail“, οι δύο ομάδες του Λονδίνου είναι άκρως εντυπωσιασμένες από τις φετινές εμφανίσεις του νεαρού και ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρά τις “φτωχές” εμφανίσεις της Μπόρνμουθ, ο 21χρονος διανύει μια εξαιρετικά καλή χρονιά και οι 101 αποκρούσεις που έχει πραγματοποιήσει είναι ο τρίτος μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία της κατηγορίας.

 

 

Στην Τότεναμ βλέπουν τον ταλαντούχο κίπερ ως τον ιδανικό ανταγωνισμό για τον Ούγκο Λορίς που φαίνεται να έχει επαναπαυθεί και να περιορίζεται σε “χαμηλές πτήσεις”.

Από την άλλη, ο Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι έχει “μπουχτίσει” από τα επαναλαμβανόμενα λάθη και τις κακές εμφανίσεις του Αριζαμπαλάγκα και θέλει να φέρει νέο “αίμα” κάτω από τα δοκάρια των Λονδρέζων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην λίστα των Τότεναμ και Τσέλσι θα προστεθούν και άλλες ομάδες ως το καλοκαίρι, ειδικά αν ο Ράμσνταλ συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΟΚ – Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής στη Ρόδο!

Τραγικό τέλος για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στη...

Ο Ολυμπιακός πήρε νεαρό ταλεντάκι από τον Άτλα!

Ο Άτλας Πατρών συνεχίζει να στέλνει τα παιδιά του...

Η Καλαμάτα πήρε νεαρό δανεικό από τον Ολυμπιακό!

Η Καλαμάτα απέκτησε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς...

Ο Άρης ανακοίνωσε νεαρό Σενεγαλέζο για την άμυνα!

Ο Άρης έκλεισε μια απόκτηση που κοιτά στο μέλλον.Οι...

Η ΑΕΚ πήρε νεαρό κίπερ από τον Πανιώνιο και αυτός… της “έκλεψε” ενα δικό της ταλέντο!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Θεοφάνη Παπαβασιλείου, 19χρονου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ