Έρευνα

Και ξανά… ανύπαρκτη η Ελλάδα στις Ακαδημίες!

Για ακόμη μια φορά σε μια έρευνα, η Ελλάδα βρίσκεται στα… χαμηλά της λίστας, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που παίρνουν ευκαιρία από την Ακαδημία.

Το Διεθνές Παρατηρητήριο (CIES) έκανε μια έρευνα, σχετικά με το ποσοστό συμμετοχής ποδοσφαιριστών που έχουν βγει από τις ακαδημίες των συλλόγων τους.

Η χώρα μας βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας, καθώς έχει μόλις 6,7% των λεπτών συμμετοχής σε ταλέντα, που προέρχονται από την Ακαδημία και έχουν μείνει στην ομάδα τουλάχιστον τρια χρόνια.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην ίδια θέση με την Κορέα, αλλά και πίσω της συναντά την Κύπρο, την Τουρκία και την Ιταλία.

Η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει, με τους συλλόγους να μην εμπιστεύονται τις Ακαδημίες τους, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να… κάνουν τη διαφορά, σε σχέση με τους αντιπάλους τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακραία μεταγραφική “βόμβα” εκατομμυρίων ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Γερμανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε οριστική...

Η La Masia είναι η κεντρική “φλέβα” της Μπαρτσελόνα – Πως λειτουργεί;

Πολλοί σύλλογοι σε όλο τον κόσμο καυχώνται για τις...

Η Μίλαν “ζαχαρώνει” τον Καρέτσα και κοιτάζει… να τα “σκάσει” χοντρά!

Και η Μίλαν εμφανίζεται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον...

Που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός για το… μέλλον της Ακαδημίας του!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια διαδικασία...

Μίλησε στα ταλέντα της Ακαδημίας ο Κάτρης!

Στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιώργος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ