Αφρική

Φρίκη με νεαρό ποδοσφαιριστή – Βρέθηκε νεκρός!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, με τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Ο 17χρονος Σενεγαλέζος τερματοφύλακας, Σεΐκ Τουρέ, βρέθηκε νεκρός στην Γκάνα, θύμα απαγωγής και άγριας δολοφονίας από εγκληματίες που τον εξαπάτησαν με την υπόσχεση ενός συμβολαίου.

Ο 17χρονος γκολκίπερ από την ακαδημία Esprit Foot Yeumbeul, βρέθηκε νεκρός στη Γκάνα, σε μια υπόθεση που σοκάρει την κοινότητα του ποδοσφαίρου. Η είδηση επιβεβαιώθηκε το πρωί της Κυριακής από το Υπουργείο Αφρικανικής Ολοκλήρωσης και Εξωτερικών της Σενεγάλης.

Ο νεαρός αθλητής εξαπατήθηκε από μια ομάδα κακοποιών με έδρα την Γκάνα, όπου του υποσχέθηκαν “δοκιμαστικά” που θα οδηγούσαν στην ένταξή του σε επαγγελματικό σύλλογο του Μαρόκου, έναν προορισμό που ο Τουρέ ονειρευόταν.

Αυτή η υπόσχεση αποδείχθηκε παγίδα, οι δράστες τον απήγαγαν και απαίτησαν λύτρα από την οικογένειά του. Όταν τα χρήματα δεν συγκεντρώθηκαν, ο Τουρέ έπεσε θύμα τους, όπου τον δολοφόνησαν.

Το Υπουργείο ανέφερε πως θα βρεθούν οι δολοφόνοι και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, με το θέμα να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και πολλά ερωτήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβαλε… δύσκολα ο Παναιτωλικός αλλά πήρε το τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναιτωλικός έβαλε πολλές δυσκολίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε...

Νίκη για την U17 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού!

Η U17 του Ολυμπιακού κατάφερε να πάρει τη νίκη...

Ένα και… καλό για την ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ και να...

Νίκη για την U15 της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

Διπλό για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε του Αστέρα με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ