Ιταλία

To “ξέκοψε” στους… Άγγλους η Λάτσιο για Μανδά!

Ο ταλαντούχος κίπερ της Λάτσιο έχει… διπλασιάσει την τιμή του από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα των “Ρωμαίων” και συνεχώς ανεβαίνει.

Αυτό φαίνεται από τα… άκυρα που “μοιράζει” η ομάδα του σε όποιον χτυπήσει την “πόρτα” για να μάθει λεπτομέρειες για τον Έλληνα πορτιέρε.

Η ιταλική ιστοσελίδα “calciomercato” καταπιάστηκε με την υπόθεση του Χρήστου Μανδά και την πιθανή μεταγραφή του από την Λάτσιο στην Γουλβς, η οποία ακούγεται εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Η πρόταση των “Λύκων” έφτανε τα 12.000.000 ευρώ, πράγμα που δεν καλύπτει τη Λάτσιο ούτε στο ελάχιστο, καθώς έχει θέσει τιμή εκκίνησης τα… 30.000.000.

Να υπενθυμίσουμε πως από τα μέσα του Μαρτίου, ο 23χρονος Έλληνας πορτιέρε ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Λάτσιο, αυξάνοντας τις αποδοχές του κι έχοντας μία νέα χρονική δέσμευση με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήδη κάνει… σκέψεις για το μέλλον ο Μπότης!

Ο Νίκος Μπότης θέλει ένα... μέλλον και όσο παραμένει...

Η Μπαρτσελόνα πάει για την τεράστια έκπληξη με Χάαλαντ!

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Χάαλαντ και αυτό δεν είναι......

Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε ταλεντάκι από την Κρήτη!

Ο ΠΑΟΚ επενδύει σε ακόμη ένα ταλεντάκι από την...

Ποδοσφαιρικός Εκφοβισμός (bullying) και τρόποι αντιμετώπισης!

Υπάρχουν διάφορες μορφές ποδοσφαιρικού εκφοβισμού οι οποίες έχουν ως...

Πήρε ταλεντάκι από την Παναχαϊκή ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ