Κυριακή, 28/12/25
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025
Βέλγιο

Διπλό… Ιταλικό ενδιαφέρον για Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης, παρά την ανανέωση του συμβολαίου του, φέρεται να βρίσκεται το “μάτι” των δυο Ιταλικών ομάδων της Serie A.

Όπως έγινε γνωστό, Ρόμα και Μπολόνια φέρεται να έχουν μπει στο “παιχνίδι” για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Μπριζ.

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στους Βέλγους από το καλοκαίρι του 2024, ενώ πρόσφατα ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών έως τον Ιούνιο του 2029.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, η Ρόμα και η Μπολόνια έχουν βάλει στο… μάτι τον Έλληνα εξτρέμ, χωρίς ακόμη να έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Τζόλης κατέγραψε 56 συμμετοχές, 21 γκολ και 16 ασίστ ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ με την ομάδα του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top Class ομάδα “προσπέρασε” την Παρί για Μουζακίτη!

Μετά την Παρί Σ.Ζ. μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε Ελληνόπουλο από την… Ιταλία!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την...

Ο Κουλιεράκης έχει προκαλέσει… χαμό στην “Ευρώπη”!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να μπήκε για τα... καλά...

Επικό – Καταζητούμενος κρύφτηκε σε φάτνη και παρίστανε φιγούρα για να μη συλληφθεί!

Φωτογραφία από την Ιταλία κάνει τον γύρο του κόσμου,...

Και φέτος… η Super League “σκοτώνει” τα παιδιά της!

Μια ακόμη έρευνα του Διεθνές Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου έρχεται να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ