Αργεντινή

Νεαρός ποδοσφαιριστής “έσβησε” κατά την διάρκεια επέμβασης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπήκε για μια απλή επέμβαση στο γόνατο και δεν βγήκε ποτέ από το χειρουργείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Καμίλο Νούιν, έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο.

Ακόμη τα ακριβής αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, με τον νεαρό να είναι ποδοσφαιριστής της Σάν Τέλμο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Η σχετική ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

“Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Καμίλο Ερνέστο Νουίν, παίκτη των τμημάτων υποδομής και της β’ ομάδας μας, ο οποίος υποβαλλόταν σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.

Ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός σήμερα ως ένδειξη πένθους. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας, των φίλων και των συμπαικτών του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και παραμένουμε στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Από την πλευρά της, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας εξέδωσε ξεχωριστή ανακοίνωση, όπου σημειώνει: «Η Αργεντίνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσω του προέδρου της, Κλαούντιο Τάπια και της εκτελεστικής επιτροπής, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Καμίλο Νουίν και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΟΦΗ αποχώρησε για το… American Dream!

Επτά χρόνια στον ΟΦΗ και τώρα ένα εντελώς διαφορετικό...

“Χτύπησε” 15χρονο ταλεντάκι από τη Βέροια η ΑΕΚ!

Ένα ακόμη ταλέντο της ελληνικής περιφέρειας βρίσκει τον δρόμο...

Νεαρός του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 11 χρόνια στην Ακαδημία!

Ένα κεφάλαιο 11 χρόνων κλείνει για τον Παναγιώτη Τσίτσκα....

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές σε μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία φαίνεται να...

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ