Σάββατο, 15/11/25
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
Super League U19

Τα πρώτα “βιολιά” της Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 έφτασε στο τέλος του και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν… στενή επαφή με τα δίχτυα.

Βέβαια μένουν κάποιες… τελευταίες εκκρεμότητες, ωστόσο η τελική “πεντάδα” έχει σχεδόν συμπληρωθεί.

Πρώτο “πιστόλι” στο φετινό πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο Νάσος Νταμπίζας του Παναθηναϊκού, όπου σκόραρε 18 γκολ, τέσσερα περισσότερα από τον δεύτερο Μπόκο (Παναθηναϊκός).

Την τρίτη θέση έχει ο νεαρός Μύθου του ΠΑΟΚ με 13 γκολ, ενώ ακολουθούν οι Μπρέγκου (Παναθηναϊκός) και Λιατσικούρας (Ολυμπιακός) με 12 τέρματα, έχοντας διαφορά ένα τέρμα από τον 5ο της λίστας, Καραμανλή (Άρης).

Στην έκτη θέση των σκόρερ βρίσκονται… μπόλικα ταλέντα με τους Αγγελάκη (Αστέρας Τρίπολης), Τηλαβερίδης (Αστέρας Τρίπολης), Λιόσης (Ατρόμητος), Σαντής (Βόλος) και Σταυρόπουλος (ΟΦΗ) έχουν 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και κάτω την λίστα συμπληρώνουν οι Σιλά (Ολυμπιακός), Χότζα (Παναιτωλικός), Αρ. Μαρνέζος και Ορμενάι (Athens Kallithea) με 9 τέρματα στη φετινή διοργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” και την Γεωργία η ταλαντούχα Εθνική Ελπίδων!

Η "τρομακτική" Εθνική ομάδα δεν... λέει να σταματήσει, πετυχαίνοντας...

Σε ποιο γήπεδο θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την Λέγκια;

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Πολωνούς,...

Για το… απόλυτο νικών η Εθνική κόντρα στη Γεωργία!

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς του 6ου προκριματικού...

Μάνατζερ στα 14; Χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής εκπροσώπηση σε τόσο μικρή ηλικία;

Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου έχει...

Μια “γεύση” από… “Πράσινη” καθημερινότητα στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να κάνει το δικό του... Day...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ