Κυριακή, 01/02/26
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β’ φέρνει προπονητή – έκπληξη και… ανεβάζει ταλέντα!

Η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού κάνει… σέντρα το καλοκαίρι και επιστρέφει με έμφαση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Όπως έγραψε το Sport Fm, ο Ολυμπιακός παίρνει παιδιά 18 ετών και ψάχνεται και για 19άρηδες και 20άρηδες, ενώ έχει να παίξει στο Champions League, όπου χρειάζεται θεωρητικά πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι ο σύλλογος θέλει να στελεχώσει πλέον και την υπό-επανασύσταση Β ομάδα, στην οποία κατά βάση παίκτες που ηλιακά δεν θα μπορούν να παίξουν στην U19 αλλά και μεταγραφές, με την προοπτική να βγουν για την πρώτη ομάδα.

Ανέφερε, επίσης, ότι επίκειται συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Σίμο, είτε για να ανάβει τον Ολυμπιακό Β (που είναι και το πιθανότερο) είτε να πάει στην U19 και να προωθηθεί από την U19 στον Ολυμπιακό Β ο Γάλλος Πιτό, καθώς η δουλειά του κρίνεται επιτυχημένη ως τώρα.

Στο τέλος σχολίασε το πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η Β ομάδα, υπενθυμίζοντας ότι ο Κωστούλας με τον Μουζακίτη δεν πήγαν απευθείας από την U19 στην πρώτη ομάδα, αλλά μέσα από τον Ολυμπιακό Β παίζοντας πολλά παιχνίδια στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U17 του Αστέρα επί του Λεβαδειακού!

Η U17 του Αστέρα πέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού...

Έβαλε… τρίτη και πέρασε τον Λεβαδειακό ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Aktor κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού...

Καλή εμφάνιση και νίκη για την U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου με 3-1,...

Νίκη για τον ΟΦΗ επί του Ατρομήτου!

Ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο στη Super League U17,...

Ένα και… καλό για τον ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη με 1-0 στην έδρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ