Ολυμπιακός (U19)

Αλλάζει προπονητή στην U19 του ο Ολυμπιακός;

Ορατό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός, τη νέα σεζόν, να πάει με άλλο προπονητή στις διοργανώσεις.

Όπως είχαμε ενημερώσει με άρθρο, χθες, ενδέχεται να φέρει τον Γιώργο Σίμο για να αναλάβει την Β’ Ομάδα, ωστόσο τα πράγματα είναι… διαφορετικά.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελπίδων ενδέχεται να αναλάβει την U19 του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, την ώρα που ο Ρομέν Πιτό “εξαργυρώνει” την καλή σεζόν με την ομάδα, με… προαγωγή στην Β’, που από φέτος θα λειτουργεί ξανά.

Βέβαια δεν αποκλείεται τα πράγματα να συμβούν, όπως αρχικά “ακούστηκαν” και ο Έλληνας προπονητής να καταλήξει στην δεύτερη ομάδα, ωστόσο από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί το νέο σχήμα στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού.

Την προηγούμενη δεκαετία ο Σίμος ήταν για χρόνια στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ το 2017 ανέλαβε την U19 της ΑΕΚ με την οποία συμμετείχε στον όμιλο Youth League τη σεζόν 2018/19.

Στη συνέχεια πήρε το “βάπτισμα του πυρός” σε επίπεδο Ανδρών στον ΟΦΗ (2019/20) για να ακολουθήσει η Εθνική Ελπίδων (2021/22), Καλλιθέα (2022/23), ο Ιωνικός (έως το Δεκέμβριο του 2023) και ο Αστέρας Β΄ (2024/25).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ