Πέμπτη, 19/02/26
Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2026
Αφρική

Θλίψη για νεαρό ποδοσφαιριστή που “έφυγε” κατά την διάρκεια της προθέρμανσης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής “έσβησε” κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη.

Ο 22χρονος αμυντικός Σιναμάντλα Ζόντι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τον αγώνα της Ντέρμπαν Σίτι με τη Μίλφορντ FC και λίγο αργότερα υπέκυψε στο νοσοκομείο, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (22/4), ενώ τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το παιχνίδι διακόπηκε στο ημίχρονο, μόλις οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν για την τραγική αυτή είδηση.

“Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Σιναμάντλα Ζόντι, γνωστού και ως ”Sgora”. Ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήταν φίλος, αδερφός, γιος και πηγή έμπνευσης για όλους όσοι τον γνώρισαν”

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Meta καταργεί το… Messenger!

Η Meta προχωρά στην οριστική κατάργηση της αυτόνομης εφαρμογής...

Δεν ενδιαφέρεται… απλά για Καρέτσα η Παρί Σεν Ζερμέν!

Το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον νεαρό...

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Επενδύει στο… μέλλον ο Αστέρας με επαγγελματικό συμβόλαιο σε ταλέντο του!

Ο Αστέρας προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, δείχνοντας στον...

Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί Ακαδημία για ΑμεΑ!

Σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία προχωρά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δημιουργώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ