Αφρική

Θλίψη για νεαρό ποδοσφαιριστή που “έφυγε” κατά την διάρκεια της προθέρμανσης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής “έσβησε” κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη.

Ο 22χρονος αμυντικός Σιναμάντλα Ζόντι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τον αγώνα της Ντέρμπαν Σίτι με τη Μίλφορντ FC και λίγο αργότερα υπέκυψε στο νοσοκομείο, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (22/4), ενώ τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το παιχνίδι διακόπηκε στο ημίχρονο, μόλις οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν για την τραγική αυτή είδηση.

“Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Σιναμάντλα Ζόντι, γνωστού και ως ”Sgora”. Ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήταν φίλος, αδερφός, γιος και πηγή έμπνευσης για όλους όσοι τον γνώρισαν”

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιο γήπεδο… γίνεται έδρα της Εθνικής για τα επόμενα παιχνίδια;

Μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και το Παγκρήτιο Στάδιο,...

Η ΑΕΚ τσεκάρει το 12χρονο wonderkid της ΑΕ Μάνης!

Μια σπουδαία διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕ Μάνης...

Κράτησε την Κροατία στο “Χ” η Εθνική!

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ