Βραζιλία

Νεαρός τερματοφύλακας πέθανε μετά από… απόκρουση με το στήθος!

Απίστευτο αυτό που έγινε σε αναμέτρηση νεαρών ποδοσφαιριστών, με τον άτυχο τερματοφύλακα να χάνει τη ζωή του από απόκρουση.

Ο Έντσον Λόπες Γκάμα, ένας νεαρός 16χρονος τερματοφύλακας, πέθανε αφού απέκρουσε πέναλτι με το στήθος του κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης για την ερασιτεχνική του ομάδα στην πολιτεία Αμαζόνας της Βραζιλία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δέχτηκε την μπάλα απευθείας ανάμεσα στο στέρνο και το διάφραγμα, γεγονός που τον έκανε να καταρρεύσει από τον πόνο στο έδαφος.

Ο Έντσον Λόπες Γκάμα πέθανε στο νοσοκομείο του Μαουές, όπου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο, σε ένα ταξίδι που διήρκεσε 11 ώρες μέσα από αγροτικούς δρόμους.

Ο Έλιο Λόπες δεν είχε ιστορικό καρδιακής νόσου, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς.

“Σήμερα άγγιξες όλη τη Βραζιλία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήσουν ένας αφοσιωμένος παίκτης και ένα παιδί που δεν ήταν ποτέ θλιμμένο, πάντα χαρούμενο.

Αδερφέ μου, λυπούμαστε που σε βλέπουμε να φεύγεις, αλλά έφυγες κάνοντας αυτό που αγαπούσες περισσότερο, παίζοντας ποδόσφαιρο”, έγραψε ο αδελφός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το video

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελληνικό ενδιαφέρον για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

“Το τέλος μου πλησιάζει, παίζω για… όλες τις γενιές”!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αψηφά τον χρόνο. Στα...

H ΑΕΚ πήρε ταλεντάκι για την U13 της!

Η συνεργασία του Φοίβου Κρεμαστής με την ΑΕΚ συνεχίζει...

Κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σλάβια!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Σλάβια Πράγας...

Κάνει φιέστα με… ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 17:00, οι εγκαταστάσεις της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ