Βραζιλία

Νεαρός τερματοφύλακας πέθανε μετά από… απόκρουση με το στήθος!

Απίστευτο αυτό που έγινε σε αναμέτρηση νεαρών ποδοσφαιριστών, με τον άτυχο τερματοφύλακα να χάνει τη ζωή του από απόκρουση.

Ο Έντσον Λόπες Γκάμα, ένας νεαρός 16χρονος τερματοφύλακας, πέθανε αφού απέκρουσε πέναλτι με το στήθος του κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης για την ερασιτεχνική του ομάδα στην πολιτεία Αμαζόνας της Βραζιλία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δέχτηκε την μπάλα απευθείας ανάμεσα στο στέρνο και το διάφραγμα, γεγονός που τον έκανε να καταρρεύσει από τον πόνο στο έδαφος.

Ο Έντσον Λόπες Γκάμα πέθανε στο νοσοκομείο του Μαουές, όπου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο, σε ένα ταξίδι που διήρκεσε 11 ώρες μέσα από αγροτικούς δρόμους.

Ο Έλιο Λόπες δεν είχε ιστορικό καρδιακής νόσου, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς.

“Σήμερα άγγιξες όλη τη Βραζιλία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήσουν ένας αφοσιωμένος παίκτης και ένα παιδί που δεν ήταν ποτέ θλιμμένο, πάντα χαρούμενο.

Αδερφέ μου, λυπούμαστε που σε βλέπουμε να φεύγεις, αλλά έφυγες κάνοντας αυτό που αγαπούσες περισσότερο, παίζοντας ποδόσφαιρο”, έγραψε ο αδελφός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το video

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός Ανέστης από τους “Μπέμπηδες” που δοκιμάζεται στους… μεγάλους του πρωταθλήματος!

Σημαντικές εμπειρίες στις ακαδημίες κορυφαίων ομάδων της χώρας συγκεντρώνει...

Η 6αδα της Ακαδημίας του Άρη που θα πάει στην προετοιμασία!

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας του...

Τρια νέα πρόσωπα στην Ακαδημία του ΟΦΗ!

Στην ενίσχυση του τεχνικού της επιτελείου ενόψει της νέας...

Ο Παναθηναϊκός έκανε επαγγελματία έναν… Πρωταθλητή της U17!

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε...

Την… έκανε για Γαλλία νεαρός της U19 του Ολυμπιακού!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ερτάν Κορτές, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ