Βραζιλία

Νεαρός τερματοφύλακας πέθανε μετά από… απόκρουση με το στήθος!

Απίστευτο αυτό που έγινε σε αναμέτρηση νεαρών ποδοσφαιριστών, με τον άτυχο τερματοφύλακα να χάνει τη ζωή του από απόκρουση.

Ο Έντσον Λόπες Γκάμα, ένας νεαρός 16χρονος τερματοφύλακας, πέθανε αφού απέκρουσε πέναλτι με το στήθος του κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης για την ερασιτεχνική του ομάδα στην πολιτεία Αμαζόνας της Βραζιλία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δέχτηκε την μπάλα απευθείας ανάμεσα στο στέρνο και το διάφραγμα, γεγονός που τον έκανε να καταρρεύσει από τον πόνο στο έδαφος.

Ο Έντσον Λόπες Γκάμα πέθανε στο νοσοκομείο του Μαουές, όπου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο, σε ένα ταξίδι που διήρκεσε 11 ώρες μέσα από αγροτικούς δρόμους.

Ο Έλιο Λόπες δεν είχε ιστορικό καρδιακής νόσου, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς.

“Σήμερα άγγιξες όλη τη Βραζιλία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήσουν ένας αφοσιωμένος παίκτης και ένα παιδί που δεν ήταν ποτέ θλιμμένο, πάντα χαρούμενο.

Αδερφέ μου, λυπούμαστε που σε βλέπουμε να φεύγεις, αλλά έφυγες κάνοντας αυτό που αγαπούσες περισσότερο, παίζοντας ποδόσφαιρο”, έγραψε ο αδελφός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το video

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Πρεμιέρα με… νίκη για την U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα...

Ένα και… καλό για την U19 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην...

Ανακοινώθηκε ο Κουτσουπιάς από την Άντερλεχτ!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ηλία Κουτσουπιά, καθώς ο...

Έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου U19 για τη φετινή σεζόν!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που "εγγυάται" και τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ