Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν έχουν ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να σκέφτονται τον δανεισμό τους στην Πορτογαλική, Ρίο Άβε.
Η Ριο Άβε ανήκει στο γκρουπ των ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν εκεί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, μετά τους Κωστούλα, Σίνα και Πατήρα, άλλα τέσσερα ταλεντάκια αναμένονται να φορέσουν την φανέλα των Πορτογάλων.
Ο λόγος για τους Αντώνη Παπακανέλλο, Φάνη Μπακούλα, Ισίδωρο Κουτσίδη και Ανδρέα Ντόι, οι οποίοι δεν αγωνίζονται όσο θα ήθελαν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητείται ο δανεισμός τους στην Ριο Άβε.
Φυσικά αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, με τους ποδοσφαιριστές να χρειάζονται χρόνο συμμετοχής και τον Ολυμπιακό να ψάχνει τις επιλογές του.