Ολυμπιακός

Ο Μαρινάκης “δουλεύει” τη… Σάο Πάολο για τις Ακαδημίες!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να φτιάξει ένα μεγάλο δίκτυο για τα ταλέντα, με αποτέλεσμα να βρίσκει τα καλύτερα.

Όπως μεταδίδεται στη Βραζιλία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σάο Πάολο, Ζούλιο Κάσαρες, αναζητώντας συνεργασία των ακαδημιών του συλλόγου της Λατινικής Αμερικής με το δικό του δίκτυο ομάδων, το οποίο περιλαμβάνει τον Ολυμπιακό, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Ρίο Άβε.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Σάο Πάολο δεν θέλει να πουλήσει τη διαχείριση των ακαδημιών στον Μαρινάκη, αλλά προσδοκά να φτάσει σε μία συμφωνία για συνιδιοκτησία.

Μάλιστα, αυτό που τονίζεται είναι ότι ο σύλλογος δεν έχει τα απαραίτητα κεφάλαια για την επάνδρωσή του με νεαρούς ποδοσφαιριστές από ακαδημίες άλλων βραζιλιάνικων ομάδων, επομένως είναι ανοιχτός σε μία συνεργασία, που θα τον ενδυναμώσει οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή!

Ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου...

Φιλικό “δίμπαλο” έριξε ο Κωστούλας!

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Μπάμπης Κωστούλας στο πρώτο...

Ο Αστέρας επισημοποίησε του Αλμύρα σε Σουηδική Ομάδα!

Ο Χρήστος Αλμύρας αποχωρεί από τον Αστέρα AKTOR και...

Ο ΠΑΟΚ πήρε απόφαση να δανείσει μεγάλο ταλέντο του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι μεγάλο ταλέντο και ο ΠΑΟΚ...

Ξεκίνησε προετοιμασία η U19 του Παναθηναϊκού!

Νέο κεφάλαιο ξεκινά για την U19 του Παναθηναϊκού. Η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ