Πανιώνιος

Τρια ταλέντα υπέγραψαν επαγγελματικό στον Πανιώνιο!

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία, τη φετινή σεζόν και θα δώσει ευκαιρίες… σε παιδιά της Ακαδημίας του.

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα, τρια παιδιά από την U19 του συλλόγου, κλήθηκαν για να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο και στη συνέχεια να τεθούν υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη στην πρώτη ομάδα.

Γιον Πρίφτη (γεννημένος το 2007), Αλέξανδρος Λαύκας (γεννημένος το 2006) και Κωνσταντίνος Τσιμιδόπουλος (γεννημένος το 2005) είναι οι τρεις νεαροί που έβαλαν την… πρώτη υπογραφή της καριέρας τους και πλέον λογίζονται σαν επαγγελματίες στην ομάδα.

Οι τρεις τους θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα και ο Αντώνης Νικοπολίδης τους ετοιμάζει για την επιστροφή του “Ιστορικού” στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

Νέος προπονητής ανακοινώθηκε στην U19 του Ολυμπιακού!

Οι αλλαγές στην ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ