Ισημερινός

Νεαρός τερματοφύλακας έχασε τη ζωή του από γλίστρημα στο ντούζ!

Ο νεαρός τερματοφύλακας γλίστρησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά και να χάσει τη ζωή του.

Ο Τζάστιν Κορνέχο ανήμερα στα γενέθλιά του πριν λίγες μέρες είχε πέσει στο ντουζ και είχε χτυπήσει άσχημα και τις προηγούμενες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Τζάστιν Κορνέχο, ο οποίος λογίζονταν ως ο τρίτος κατά σειρά γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ είχε γλιστρήσει στο ντους με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Η Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ προχώρησε σε για τον χαμό του 20χρονου τερματοφύλακα:

“Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η μνήμη του θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ. Τζάστιν θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε αγαπάμε”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανακοίνωση εξέδωσε και η Μπραγκαντίνο τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Η Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο λυπάται για τον θάνα του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο ευχόμενη πολύ δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του αθλητή. Παρομοίως συμπάσχει και με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας από τον Ισημερινό σ’ αυτές τις στιγμές θρήνου και λύπης”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ