Κυριακή, 08/09/24
Ηρακλής

Τρια επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψε ο Ηρακλής!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ηρακλής προχώρησε στην υπογραφή τριών επαγγελματικών συμβολαίων από την U19 του, με σκοπό να τονώσει την ομάδα του από τα “σπλάχνα” της.

Όπως έγινε γνωστό, ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ηρακλή είναι και επίσημα οι Βασίλης Ευθυμιάδης, Ηλίας Μωυσίδης και Περικλής Μπαραχάνος οι οποίοι προέρχονται από την U19.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του Ηρακλή διάρκειας 2 ετών, υπέγραψαν 3 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ19 της ομάδας μας.

Ο λόγος για τους Βασίλη Ευθυμιάδη, Ηλία Μωυσίδη και Περικλή Μπαραχάνο, οι οποίοι δήλωσαν πανευτυχείς για το τεράστιο άλμα που κάνουν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Ειδικά για τον Βασίλη Ευθυμιάδη, ο οποίος είναι γηγενής παίκτης των Ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τα χρώματα άλλης ομάδας, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής, ν’ αγωνιστεί δηλαδή με τα “κυανόλευκα” που τόσο πολύ αγαπά, ενώ ανάλογα συναισθήματα έχουν και τα άλλα δύο παιδιά που έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις με την μέχρι τώρα εξέλιξή τους!

Με την προώθηση στην αντρική ομάδα των 3 νεαρών ποδοσφαιριστών, φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Συλλόγου μας και το γεγονός αυτό συνιστά μία μεγάλη επιτυχία, που σίγουρα θέλει φυσικά και μία συνέχεια με την ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Ηρακλή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τους 3 νεαρούς της Κ19, είχε επιλέξει και αξιολογήσει αναλόγως ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος και τους πήρε στην προετοιμασία του Ηρακλή στο Καρπενήσι το καλοκαίρι, ενώ και ο Περικλής Αμανατίδης που ανέλαβε αμέσως μετά τα προπονητικά ηνία της ομάδας εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για την αξία των τριών παιδιών. Την ίδια θετική άποψη είχε και ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο και των τριών παικτών, με τη Διοίκηση να προχωρά στη σύναψη επαγγελματικών συμβολαίων, με την ελπίδα και οι τρεις νεαροί να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μέσα στην ομάδα μας!

Οι Βασίλης Ευθυμιάδης, Ηλίας Μωυσίδης και Περικλής Μπαραχάνος υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, παρουσία του προπονητή τους στην Κ19, Μπάμπη Μαυρίδη και του Υπεύθυνου των Ακαδημιών του Ηρακλή, Ηλία Ευθυμιάδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...