Κυριακή, 08/09/24
EURO 2024

Μεγάλη η ζημιά του Μπαπέ για τους Γάλλους!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Κιλιάν Μπαπέ τραυματίστηκε σοβαρά, στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Ο Κιλιάν Μπαπέ όπως έγινε επισήμως γνωστό λίγες ώρες μετά από τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπέστη κάταγμα στην μύτη. Ένας τραυματισμός, ικανός ακόμη και να του στερήσεις τη συμμετοχή στο υπόλοιπο EURO2024.

Ο ίδιος όμως δε θέλει ούτε να σκέφτεται αυτό το σενάριο. Έτσι ο Μπαπέ και οι γιατροί της Εθνικής Γαλλίας πήραν κοινή απόφαση την οποία έκανε γνωστή η Ομοσπονδία.

Ο Μπαπέ υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά τον αγώνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι διαθέσιμος για το υπόλοιπο της διοργάνωσης, αλλά θα πρέπει να φοράει μάσκα.

“Ο Μπαπέ θα ακολουθήσει θεραπεία χωρίς να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση. Θα κατασκευαστεί ειδική μάσκα για να του επιτρέψει να επιστρέψει στη διοργάνωση μετά από μια περίοδο θεραπείας”, αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την γαλλική ομοσπονδία.

Το RMC επικοινώνησε με ειδικό χειρουργό, ο οποίος τόνισε πως

“… δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί με μάσκα, ωστόσο αυτό που θα είναι δύσκολη είναι η αναπνοή του, γιατί υπάρχει οίδημα μέσα στη μύτη του. Θα μπορούσε να μειωθεί το οίδημα με κορτικοστεροειδή, αλλά αυτό σίγουρα θα επηρέαζε την απόδοσή σου. Η διοργάνωση κρατά άλλες τρεις εβδομάδες και θεωρητικά το οίδημα μπορεί να υποχωρήσει σε 10-14 μέρες. Μετά το Euro θα πρέπει να αποφασίσει αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή θα συνεχίσει με την ανάταξη που του έγινε αλλά με ενοχλήσεις, τουλάχιστον για ένα διάστημα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...