Κυριακή, 08/09/24
Άποψη

Γιατί ο Κωνσταντέλιας πήρε την… πιο σωστή απόφαση να μείνει στον ΠΑΟΚ;

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έφτασε (ίσως) για πρώτη φορά κοντά σε μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε μια μεγάλη πρόταση στα χέρια του, τόσο ατομικά, όσο και για την ομάδα του, ωστόσο αποφάσισε να παραμείνει.

Η συζήτηση που έκανε με τον Σαββίδη και οι σκέψεις του, τον έφεραν στο να απορρίψει τους Αυστριακούς και να μείνει στην ομάδα του, εκεί που είναι… καταδικασμένος να πετύχει.

Όχι γιατί του “χρωστάει” η τύχη να πετύχει περισσότερα, αλλά γιατί είναι ένα μεγάλο ταλέντο που έβγαλε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και αξίζει κάθε επιτυχία, καθώς δουλεύει σκληρά και αθόρυβα, για να φτάσει στην κορυφή.

Υπάρχουν πολλές πλευρές που μπορεί να δει κάποιος, πίσω από την παραμονή του νεαρού και εδώ στο TalentAbout τα “μετρούμε” ένα προς ένα.

Από τη μια ο Κωνσταντέλιας βρίσκεται μπροστά σε μια… ιστορία για την ομάδα του, καθώς αν η ομάδα του προκριθεί στους ομίλους του Champions League, τότε ο νεαρός θα έχει δυο ρεκόρ. Το ένα της πρόκρισης και το δεύτερο της πρώτης Ελληνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο League Stage, της νέας διοργάνωσης. Δεν το λες και λίγο, ειδικά για την καριέρα του…

Βέβαια μπορεί ο ΠΑΟΚ να απέρριψε πρόταση κοντά στα 17 “χαρτιά”, ωστόσο αν έρθει η πρόκριση και ο “Ντέλιας” το “ζεί” ως βασικός (που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Λουτσέσκου), τότε η τιμή του θα μεγαλώσει και μάλιστα… κατά πολύ.

Μέχρι φέτος βλέπαμε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, που λέγαμε πως ήταν ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο από τη σεζόν που τελείωσε είδαμε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να “κουβαλήσει” μια ολόκληρη ομάδα.

Αν και τη νέα σεζόν τα νούμερα εκτοξευτούν περισσότερο, τότε θα μιλάμε για την ακριβότερη πώληση Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του πρωταθλήματος, αν έρθει πρόταση την επόμενη σεζόν.

Ας μην ξεχνάμε, ωστόσο, πως ο Κωνσταντέλιας έχει γίνει… σύνθημα στα “χείλη” των φίλων της ομάδας και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει… κερδίσει κάθε οπαδό από όλες τις Ελληνικές ομάδες. Το χειροκρότημα στην OPAP Arena, στη Λαμία, στη Λεωφόρο και γενικά σε κάθε γήπεδο που έπαιξε δείχνει την αξία και το ήθος αυτού του νεαρού παιδιού, που είναι ο… ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ.

Και σε ηλικία, μόλις, 21 ετών…

Παρά τη δημοσιότητα και τα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον από Ελληνικά και ξένα μέσα, το σημαντικό είναι πως δεν “έχει καβαλήσει το καλάμι” και αποτελεί ένα άξιο πρότυπο για τα νέα παιδιά.

Πόσα χρόνια είχαμε να δούμε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα; Ούτε εγώ δεν θυμάμαι… (!!!)

Φτάνουμε στο συμπέρασμα του κειμένου και λέμε πως η επιλογή να παραμείνει στην ομάδα του ήταν η καλύτερη. Δεν “έχασε τα μυαλά του” με την προοπτική του εξωτερικού και αυτό δείχνει ότι έχει επίγνωση της κατάστασης που θα φέρει στην καριέρα του, η παραμονή του στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ τον εμπιστεύεται, χτίζει πάνω του, επενδύει πάνω του και έχει να… καμαρώνει! Το πιο σημαντικό; Πίσω από τον Κωνσταντέλια υπάρχουν αρκετοί… Κωνσταντέληδες που ακολουθούν! Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά σε κάτι μοναδικό για την Ακαδημία του.

TalentAbout

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...