Ολυμπιακός

Απίστευτο δώρο δέχθηκαν… τέσσερα ταλέντα του Ολυμπιακού από τον Καμαρά!

Ο έμπειρος αστέρας του Ολυμπιακού έκανε το… τελευταίο δώρο στους νεαρούς συμπαίκτες του, λίγο πριν αποχωρήσει από την ομάδα

Ο Μαντί Καμαρά είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, όπου είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το δρομολόγιο Πειραιάς – Τούμπα.

Ωστόσο πριν αποχωρήσει… έκανε ένα τεράστιο δώρο στους νεαρούς συμπαίκτες του, στην προπόνηση, σκορπώντας χαμόγελα.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της U19 του Ολυμπιακού στο Youth League, ο Μαντί εμφανίστηκε στις προπονήσεις της Β΄ ομάδας, κρατώντας τσάντες από γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών ειδών.

Συγκεκριμένα τέσσερα ταλέντα έλαβαν ένα μεγάλο δώρο και πρόκειται για τους Ισίδωρο Κουτσίδη, Αντώνη Παπακανέλλο, Χρήστο Μουζακίτη και Μπάμπη Κωστούλα.

Οι πιτσιρικάδες μόλις άνοιξαν τις τσάντες έπαθαν… σοκ, αφού περιείχαν από ένα κινητό τελευταίας γενιάς της Apple.

“Ρε Μαντί… Δεν ήταν ανάγκη” είπε κάποιος, για να απαντήσει ο Αφρικανός:

“Δεν πειράζει. Είναι δώρο από εμένα για το ευρωπαϊκό που πήρατε. Συγχαρητήρια παιδιά, μας κάνατε υπερήφανους”.

Σίγουρα αυτό ήταν το τελευταίο δώρο του Καμαρά στην ομάδα, καθώς αποχωρεί και τα παιδιά θα έχουν κάτι να θυμούνται.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ