Αστέρας Τρίπολης (U19)

Το ταλέντο του Αστέρα που πρέπει να… προσέξει καλά!

Ένα νέο… αίμα και “καυτό” έχει αρχίσει να “κυλάει” στον Αστέρα Τρίπολης, που άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τον νεαρό Κωνσταντίνο Αγγελάκη (γεννημένος στις 07/08/2007), που τις τελευταίες ημέρες είδε πολλά πράγματα να γίνονται για την καριέρα του.

Από τη μια το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα και από την άλλη το επαγγελματικό συμβόλαιο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αρχίζει να λογίζεται ως ένα ανερχόμενο αστέρι για την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Αγγελάκης αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει συμμετοχές τόσο με την ομάδα U17 του Αστέρα, όσο και με την U19, έχοντας μάλιστα σκοράρει και με τις δύο.

Μάλιστα δεν άργησε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, όπου πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Σε ηλικία 16 ετών, 8 μηνών και 20 ημερών, ο Αγγελάκης έσπασε το ρεκόρ του Τάσου Μπακασέτα και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης σε επαγγελματική κατηγορία.

Μάλιστα ο Αγγελάκης δεν είναι το μόνο “καυτό” πρότζεκτ του Αστέρα, που χρειάζεται να προσέξει κάθε ταλέντο του, προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ με Έρικσεν: Κατέρρευσε ξανά στο γήπεδο!

Εικόνες που θύμισαν έντονα το καλοκαίρι του 2021 και...

Βρήκε το νέο της… “σπίτι” η U19 της Καλαμάτας!

Ένα σημαντικό βήμα για την αναπτυξιακή στρατηγική της Καλαμάτας...

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και την αντίδρασή τους”!

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης Παπαδάκης, εξέφρασε την...

Νίκη και 2ή θέση για την Εθνική Προπαίδων!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η περιπέτεια της...

Δεν “Χ”άθηκε τίποτα και έμεινε “ζωντανή” η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Νέων (U19) μοιράστηκε τους βαθμούς με την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ