Σάββατο, 27/07/24
Παναθηναϊκός (U19) - Παναιτωλικός (U19)

Πήρε τη νίκη ο Παναθηναϊκός επί του Παναιτωλικού!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το παιχνίδι από τους Αγρινιώτες, επικρατώντας με 2-1, για το πρωτάθλημα της Super League U19.

Η ομάδα του Ανδρέα Ντρένοβα άρχισε δυναμικά το ματς και είχε 4-5 καλές στιγμές στο α’ ημίχρονο: στο 8′ με τον Νότα, στο 29′ και το 37′ με τον Σπαθάρη και στο 39′ ξανά με τον Νότα, ο οποίος, αφού έκλεψε την μπάλα, επιχείρησε το διαγώνιο σουτ όμως “σημάδεψε” το δοκάρι.

Στη σημαντικότερη στιγμή του ημιχρόνου ο Καβαλλάρης αστόχησε με εξ’ επαφής κεφαλιά στο 40’, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινοι μπήκαν στο γήπεδο με αποφασιστικότητα και στο 65′ άνοιξαν το σκορ. Με ένα διαγώνιο σουτ ο Λάζαρης έγραψε το 1-0 και έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή της λίστας των σκόρερ.

Στο 76′ ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει αλλά είχε χαμένη ευκαιρία με τον Μορφάκη και αμέσως μετά (78′) οι Πράσινοι, μετά από μια ωραία συνεργασία, σκόραραν για δεύτερη φορά αγκαλιάζοντας τη νίκη. Ο Λάζαρης έβγαλε την τελική πάσα και ο Νότας εκτέλεσε για το 2-0.

Οι Πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει για τρίτη φορά στο 87′ έπειτα από ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Γεωργουλάκη που κατέληξε λίγο έξω απ’ το δοκάρι, ενώ στο 88′ ο Παναιτωλικός σκόραρε με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Κουντούρη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Ντέλλας Γρίβας, Σκαρλατίδης, Καμαρός (65′ Διαμαντής), Κοκκάκης, Νικολετόπουλος, Μπεβάρδος, Λιατίφης (65′ Μπρέγκου), Σπαθάρης (75′ Βαγιαννίδης), Ρομάνο (75′ Γεωργόπουλος), Νότας, Λάζαρης (80′ Καραγκούνης)

Παναιτωλικός: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος (88’ Καψής), Σκούρτης (88’ Λουλούδης), Μάνος, Ράδος, Γκόλιας (73’ Κεχαγιάς), Νικολάου, Κοντούρης, Γιωτόπουλος, Μορφάκης (80’ Κακιώνης), Καβαλλάρης (80’ Εσκεντζής)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...