Κηφισιά

Νεαρός του Ολυμπιακού… μετακομίζει στα Βόρεια Προάστια!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, όπου θα ανακοινωθεί επίσημα.

Ο λόγος για τον νεαρό Χρήστο Λίγδα, όπου αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει στην ομάδα της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε την Τρίτη (8/7) το συμβόλαιό του με το κλαμπ και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί.

Πρόκειται για παιδί των ακαδημιών του Ολυμπιακού και μέλος της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που κατέκτησε το Youth League. Tην περασμένη σεζόν μέτρησε με την U19 των Πειραιωτών 29 εμφανίσεις, με έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Η Κηφισιά προχωρά στην απόκτηση ενός ακόμη ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, μετά από αυτή του Μιχάλη Πατήρα, που αξίζει να σημειωθεί πως και αυτός είχε περάσει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

Ταλέντο του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός!

Ένα ταλέντο του Παναθηναϊκού κατάφερε να βγει πρώτο σε...

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ