Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με τη νίκη από την έδρα του Μακεδονικού με 1-0, παίρνοντας την δεύτερη θέση στη Super League U15.
Οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τις αντίπαλες εστίες.
Τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τη νίκη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη, που έδωσε το τρίποντο από το 15ο λεπτό.
Έτσι οι Γιαννιώτες “κλείδωσαν” την δεύτερη θέση και θα πάνε στην τελική φάση για να διεκδικήσουν το εισιτήριο του Final Four.
Συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός: Κιοπελεκόπουλος, Δανίδης, Αιβάζοζλου, Καζέλης, Παναγιωτίδης, Πυξιάδης, Ρεφατλάρι, Κυριακίδης, Αβαγιάν, Χατζηεβαγγέλου, Αργυρίου.
Αλλαγές: Κουλακιώτης, Ρεπανίδης, Μασμανίδης
ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμίχος, Τσίτσιος (70′ Λωλης), Σίντος, Χρήστου, Πουλόπουλος, Τσιάστας (65′ Ευαγγέλου), Κλήμης ( 73′ Ντούμας), Μανουσαρίδης, Ιωαννίδης (40′ Παπαπέτρος), Μπάκος, Κόρος (65′ Πίνας)