Κυριακή, 08/09/24
Εθνική Νέων (U19)

“Να φανούμε αντάξιοι της περσινής επιτυχίας”!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Με προπόνηση στο Academia de futbol στην πόλη Κοϊμπρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει της αυριανής πρεμιέρας της στον 4ο όμιλο της Elite Round, στις 16:00 απέναντι στην οικοδέσποινα του τουρνουά, Πορτογαλία. Τον όμιλο συμπληρώνουν η Σερβία και η Δανία, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 16:00.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος τόνισε ενόψει του εναρκτήριου αγώνα στην Elite Round, ότι μετά την πρόκριση στην τελική φάση της Μάλτας το 2023, η Εθνική Ομάδα έχει μεγαλώσει ως μέγεθος και θα προσπαθήσει και φέτος να παλέψει για την πρόκριση στα τελικά του EURO.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου

“Παρότι δεν πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις στην 1η προκριματική φάση, η πρόκριση στην Elite Round επετεύχθη και είμαι σίγουρος ότι η ανάλυση εκείνων των αγώνων θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα τρωτά μας σημεία. Η πρόκριση στο EURO της Μάλτας θεωρώ ότι μας μεγάλωσε ως μέγεθος και οφείλουμε και φέτος στα γήπεδα της Πορτογαλίας να φανούμε αντάξιοι της περσινής μας επιτυχίας. Η αντικειμενική δυσκολίες του γκρουπ είναι προφανής καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, 3 άκρως ποιοτικές ομάδες αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα. Οι φιλικές αναμετρήσεις στην Κροατία μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ενόψει των αγώνων στην elite round. Η ομάδα πλέον επικοινωνεί σε όλα τα επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίσουμε μέσα από το τουρνουά ότι μας αναλογεί.”

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 4ου προκριματικού ομίλου της Elite Round, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Nέων και τις ΚΛΗΣΕΙΣ (ΕΔΩ) των νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...