UEFA Youth League

Μια και σήμερα για… Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποκλείσει την Λανς και τώρα έχει μια μεγάλη αναμέτρηση μπροστά του, που κάνει σέντρα αύριο.

Η ομάδα του Ολυμπιακού βρισκόταν πίσω στο σκορ από τη Λανς στο σκορ με 0-2, αλλά στο δεύτερο μέρος έβγαλε αντίδραση και το γύρισε σε 2-2.

Κάπως έτσι έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που το καταφέρνει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θέλοντας να φτάσει και στα… ημιτελικά.

Στον μονό νοκ-άουτ προημιτελικό που θα διεξαχθεί αύριο 12 Μαρτίου (17:00 μμ), τα φοβερά και τρομερά παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας υπερδύναμης της Ευρώπης, η οποία επικράτησε με 3-2 της Φέγενορντ.

Μάλιστα στον Ολυμπιακό “κρατούν” ένα σημαντικό ρεκόρ στην φετινή διοργάνωση.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Σωτήρη Συλαιδόπουλου είναι από τις καλύτερες στα αμυντικά καθήκοντα, αφού τα γκολ που έχει δεχθεί μέχρι τώρα είναι λίγα.

Τέσσερα γκολ σε έξι αναμετρήσεις έχει δεχθεί η U19 του Ολυμπιακού και βρίσκεται μαζί με άλλες Ακαδημίες στις πρώτες θέσεις του θεσμού.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ