Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποκλείσει την Λανς και τώρα έχει μια μεγάλη αναμέτρηση μπροστά του, που κάνει σέντρα αύριο.
Η ομάδα του Ολυμπιακού βρισκόταν πίσω στο σκορ από τη Λανς στο σκορ με 0-2, αλλά στο δεύτερο μέρος έβγαλε αντίδραση και το γύρισε σε 2-2.
Κάπως έτσι έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που το καταφέρνει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θέλοντας να φτάσει και στα… ημιτελικά.
Στον μονό νοκ-άουτ προημιτελικό που θα διεξαχθεί αύριο 12 Μαρτίου (17:00 μμ), τα φοβερά και τρομερά παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας υπερδύναμης της Ευρώπης, η οποία επικράτησε με 3-2 της Φέγενορντ.
Μάλιστα στον Ολυμπιακό “κρατούν” ένα σημαντικό ρεκόρ στην φετινή διοργάνωση.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Σωτήρη Συλαιδόπουλου είναι από τις καλύτερες στα αμυντικά καθήκοντα, αφού τα γκολ που έχει δεχθεί μέχρι τώρα είναι λίγα.
Τέσσερα γκολ σε έξι αναμετρήσεις έχει δεχθεί η U19 του Ολυμπιακού και βρίσκεται μαζί με άλλες Ακαδημίες στις πρώτες θέσεις του θεσμού.

