Δευτέρα, 16/02/26
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
Plus

Έρχονται δωρεάν… τηλεοράσεις – Χωρίς πληρωμή!

Αντί λοιπόν να έχει κέρδος η εταιρία από τις πωλήσεις των τηλεοράσεων ως συσκευές, η νέα εταιρία του Pozin, Teevee Corporation, θα έχει κέρδος από τις διαφημίσεις που θα προβάλλονται στη δευτερεύουσα οθόνη.

Πηγές αναφέρουν πως η δευτερεύουσα οθόνη θα έχει το ύψος ενός smartphone και θα επεκτείνεται σε όλο το πλάτος της τηλεόρασης. Πέρα από διαφημίσεις, ο χώρος αυτός θα προσφέρει και διάφορα widgets για τον καιρό, για ειδήσεις, καθώς και σκορ από αγώνες του NBA, NFL, NHL και MLB.

O Rozin χαρακτηρίζει αυτό το νέο τύπο τηλεόρασης ως “τη μεγαλύτερη εξέλιξη που συνέβη στην τηλεόραση από τότε που έγινε έγχρωμη”. Η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται μέσα στο 2023.

Ο Rozin προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το ολοένα και αυξανόμενο αριθμό χρηστών οι οποίοι στρέφονται προς τις δωρεάν streaming υπηρεσίες με διαφημίσεις, καθώς το κόστος πολλαπλών streaming υπηρεσιών επί πληρωμή γίνεται πλέον δυσβάσταχτο.

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ