Ιταλία

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει τον νεαρό Χρήστο Μανδά, όπως ανέφερε στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Η Λάτσιο δέχτηκε να αποχωριστεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Χρήστο Μανδά αποδεχόμενος την πρόταση της Μπόρνμουθ (δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στα κεράσια, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από τον αγγλικό σύλλογο) και λίγο καιρό αργότερα το… μετανιώνει, καθώς έχασε με τραυματισμό τον βασικό της κίπερ και δεν υπάρχει αντικατάσταση.

Ο Ιταλός προπονητής, παρότι δεν έδινε χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα άσο, έδειξε με τις δηλώσεις του πως δεν… ήταν δική του απόφαση να αποχωρήσει, πράγμα που τον έβρισκε αντίθετο.

“Η απώλεια του Ιβάν Προβεντέλ θα είναι σίγουρα μεγάλη. Διαφώνησα πλήρως με την παραχώρηση του Μανδά αλλά ήρθε ένας νεαρός παίκτης, έχει ικανότητες και θα τις δούμε στο γήπεδο” τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάρι πριν από την σέντρα στο Λάτσιο – Σασουόλο μπροστά σε ένα μισοάδειο “Ολίμπικο”.

Πλέον η Λάτσιο στρέφεται στον νεαρό Μοτα, τον 21χρονο τερματοφύλακα που… μόνος θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Προβεντέλ, με τον Μανδά να έχει αλλάξει ομάδα και να βλέπει παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΟΚ – Μαχαίρωσαν νεαρό ποδοσφαιριστή!

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έχει συνταράξει την ποδοσφαιρική κοινότητα της...

Ανέβηκε στη League B η Εθνική Γυναικών και παίζει… για Μουντιάλ!

Η Εθνική γυναικών εξασφάλισε την άνοδο στη League B...

Προβάδισμα για τον ΠΑΣ επί του Αιγάλεω!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη επί του Αιγάλεω...

Πότε κάνει σέντρα ο τελικός του Κυπέλλου U19;

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για φέτος, εκεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ