Ισπανία

“Ξέσπασε” ο Τόρες – “Δεν φταίω εγώ για τα λεφτά που έδωσε η Μπαρτσελόνα”!

Ο Φεράν Τόρες προσπαθεί να βρει τον εαυτό του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ισπανός επιθετικός, για τον οποίον δαπάνησε πολλά εκατομμύρια η Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιον λόγο δεν κάνει καλές εμφανίσεις, κάτι που τον οδήγησε να επισκεφτεί ψυχολόγο!

“Υπάρχουν εβδομάδες που δεν πάει καθόλου στον ψυχολόγο και άλλες εβδομάδες στις οποίες πάω μέχρι και τρεις φορές. Δεν μιλάμε όμως συνέχεια για το ποδόσφαιρο, μιλάμε και για την προσωπική μου ζωή” είπε ο πρώην άσος της Σίτι.

 

“Συνήθως, ήμουν πάρα πολύ καλός όταν βρισκόμουν μπροστά από την εστία. Ωστόσο, έτρεξα ένα κακό σερί και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να το καταλάβω και να το διαχειριστών”, δήλωσε ο Φεράν Τόρες.

 

“Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τα χρήματα που έδωσε η Μπαρτσελόνα στην Σίτι. Εγώ ήρθα εδώ επειδή με κάλεσε ο σύλλογος και ο Τσάβι. Πιστέψτε με δεν μου ήταν καθόλου εύκολα να φύγω από την Σίτι”, είπε ο Ισπανός επιθετικός.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα… λημέρια του Κωστούλα “χτύπησε” ταλεντάκι ο Παναθηναϊκός!

Στην απόκτηση του νεαρού μέσου Δημήτρη Μπλέτσας προχώρησε ο...

Δοκιμάζει δυο ταλεντάκια η Καλαμάτα!

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου στα...

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ομάδα Νέων στο EURO U19!

Η Εθνική Νέων (U19) ρίχνεται την Τετάρτη 03/06 στις...

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ