Πέμπτη, 18/04/24
Γαλλία

Συνάντηση της Παρί με… Αγγλική ομάδα για Νειμάρ!

Η Parisien υποστηρίζει πως ο big spender ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι συναντήθηκε στο Παρίσι με τον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο πλαίσιο της μεγάλης συνάντησης συζητήθηκε μεταξύ άλλων -σύμφωνα πάντα με το γαλλικό Μέσο- η περίπτωση του Νεϊμάρ τον οποίο τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών θέλουν να έχει μπει στη μαύρη λίστα των Παριζιάνων (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά τους λόγους).

Οι δύο ισχυροί άνδρες φέρονται να μίλησαν για τις προϋποθέσεις ενός τόσο μεγάλου deal για το καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως ο Νέι έχει συμβόλαιο έως το ’27 με την Παρί και οι ετήσιες αποδοχές του ξεπερνούν τα 30.000.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ παραμένει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Παρί το ’17 είχε ξεκλειδώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Μπαρτσελόνα, πληρώνοντας 222.000.000 ευρώ.

Μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Νεϊμάρ θα μπορούσε να φτάσει και τα 300.000.000 ευρώ στο σύνολο μαζί με transfer, salary, προμήθειες και την εφορία.

 


ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...
Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...