Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ

Ο Τζίμας έχει την… ευκαιρία να γίνει Κωνσταντέλιας!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του τα όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) και να επικεντρωθεί στην αυριανή (1/3, 18:00) πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην Λαμία εκεί όπου ο Στέφανος Τζίμας αναμένεται να μπει στο πλάνο.

Ο δικέφαλος του βορρά αναμένεται να ταξιδέψει στην Φθιώτιδα με μια μεγάλη και άκρως σημαντική απουσία που ακούει στο όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα.

Η απουσία του Ολιβέιρα από την πρώτη αναμέτρηση ενάντια στη Λαμία για το Κύπελλο δίνει τον χώρο και την ευκαιρία στον Στέφανο Τζίμα να μπει στην εξίσωση του ΠΑΟΚ και να γίνει ο νέος Κωνσταντέλιας.

Ο 17χρονος φορ απέδειξε στα λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πως είναι έτοιμος να κάνει το δικό του δυναμικό μπάσιμο στην ασπρόμαυρη καθημερινότητα και πως μπορεί να δώσει φρεσκάδα στην γραμμή κρούσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ένας πολλά υποσχόμενος φορ με σωματικά προσόντα και δύναμη, με ευφυία, καλή τεχνική και έφεση στο γκολ αποτελεί το next big thing του ΠΑΟΚ που με την πώληση του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire (απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση του deal) έδειξε ποιο project επιλέγει να στηρίξει για την αυριανή ημέρα στην επίθεση του.

Η ώρα του νεαρού άσου ίσως να έφτασε, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στέφανος Τζίμας αν και γεννημένος το 2006 έχει καταφέρει να τοποθετήσει το όνομα του στα μπλοκάκια των σκαουτ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και έχει μέλλον μπροστά του.

 


ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...