Σάββατο, 27/12/25
Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025
Αγγλία

Δεν ξέρει καλά… Αγγλικά ο Έντσο Φερνάντες!

Η Τσέλσι έκανε την έκπληξη και πήρε τον Αργεντινό παιχταρά, αλλά υπάρχουν… προβλήματα στην επικοινωνία.

Ο προπονητής των Λονδρέζων, Πότερ, ξεκαθάρισε πως… πρέπει να βρουν “κώδικα επικοινωνίας”, καθώς ο ίδιος δεν γνωρίζει και τόσο καλά ισπανικά.

Αυτό πάντως δεν είναι το πρόβλημα, καθώς ο Έντσο είναι παιχταράς και σιγά σιγά θα ανεβάσει στροφές με τους Λονδρέζους.

Αναλυτικά τα όσα είπε

“Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πλέον ο Έντσο Φερνάντεζ θα παίζει στην Τσέλσι, επειδή είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής”, τόνισε ο Πότερ με δηλώσεις του.

 

“Τα ισπανικά μου δεν είναι και τόσο καλά, ενώ έμαθα πως και ο Ένζο δεν μιλάει καλά την αγγλική γλώσσα, έτσι πρέπει να βελτιωθούμε κάπως εκεί για να συνεννοηθούμε. Είναι ένας φανταστικός τύπος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τσέλσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κουλιεράκης έχει προκαλέσει… χαμό στην “Ευρώπη”!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να μπήκε για τα... καλά...

Επικό – Καταζητούμενος κρύφτηκε σε φάτνη και παρίστανε φιγούρα για να μη συλληφθεί!

Φωτογραφία από την Ιταλία κάνει τον γύρο του κόσμου,...

Και φέτος… η Super League “σκοτώνει” τα παιδιά της!

Μια ακόμη έρευνα του Διεθνές Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου έρχεται να...

Η ταλεντάρα της Λάρισας που έχει πάρει τα “μυαλά” της Big4!

Η Λάρισα συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη φήμη της ως...

Δημοσίευμα – βόμβα για ενδιαφέρον της Ρεάλ για νεαρό Έλληνα!

Ένα δημοσίευμα συνδέει την Ρεάλ Μαδρίτης με έναν ταλαντούχο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ