Αγγλία

Από… Ισπανία ο αντί – Πότερ στην Τσέλσι!

Ο Γκρέιχαμ Πότερ είναι στον “αέρα” με την Τσέλσι, καθώς η κακή εικόνα της ομάδας τον έχουν… υπό ατμών.

Κάπως έτσι στην Αγγλία γράφουν για τους πιθανούς αντικαταστάτες του, που δεν αποκλείεται να δούμε, αν συνεχίσει η κατάσταση αυτή στη Τσέλσι.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του Λουίς Ενρίκε!

Ο Ισπανός προπονητής αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την Εθνική ομάδα της χώρας του, μετά το Mundial. Έτσι, είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή και όπως αναφέρει το”Fichajes”, η περίπτωσή του είναι μια από αυτές που απασχολούν τους μπλε του Λονδίνου.

Από την άλλη, φαβορί για να πάρει την θέση του Πότερ είναι φυσικά ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος είναι χωρίς ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Από την άλλη μια λύση είναι και ο Μπρένταν Ρότζερς, που είχε μια διετία στον πάγκο της δεύτερης ομάδας, την περίοδο 2006-2008.

Πιο δύσκολες περιπτώσεις φυσικά είναι αυτές του Σιμεόνε και του Ζιντάν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ηττήθηκε από Γερμανία αλλά ελπίζει η Εθνική Ελπίδων!

Η Εθνική Ελπίδων κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Γερμανία...

“Πέταξε” για Μουντιάλ η Εθνική Παίδων!

Στο Ούλτσινι του Μαυροβουνίου, η Εθνική Παίδων (U17) νίκησε...

Μια νίκη… μακριά από το Μουντιάλ U17 η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα...

“Το VAR έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο”!

Μια έρευνα στην Βρετανία ήταν αρκετή για να δείξει...

Καλύτερα κανέναν, παρά έναν κακό προπονητή!

Στο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, μια συχνή και κρίσιμη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ