Plus

Δεν είναι τρολ! Έγινε πρόταση να γίνει… άθλημα ο μαξιλαροπόλεμος! (vid)

Ο μαξιλαροπόλεμος ή pillow fighting αγγλιστί προτάθηκε ως ένα από τα πιθανά αθλήματα για να αντικαταστήσουν την ιππασία στο μοντέρνο πένταθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση από την Επιτροπή Αθλητών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM) στο Instagram, οκτώ αθλήματα έχουν προταθεί να αντικαταστήσουν την ιππασία η οποία αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα του Μοντέρνου Πεντάθλου λόγω του σκανδάλου με την κακοποίηση του αλόγου.

Ο μαξιλαροπόλεμος είναι ένα μαχητικό σπορ όπου οι αντίπαλοι χτυπούν ο ένας τον άλλο με ειδικά μαξιλάρια.

Ο επαγγελματικός μαξιλαροπόλεμος πάντως από το Σάββατο (29/01) μεταδίδεται και στη συνδρομητική τηλεόραση και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Φλόριντα.

“Δεν είναι κάτι που κάθεσαι και γελάς και πετάνε τα πούπουλα. Είναι σοβαρό – είναι σκληρό κοπάνημα με ειδικά μαξιλάρια”

τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής του πρωταθλήματος, Στιβ Ουίλιαμς.

Δείτε το… σε δράση

Πηγή: sputniknews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στην… κορυφή για ταλέντα, η ΑΕΚ “χαμένη”!

Ολυμπιακός (6,2%) και σε ελάχιστη… απόσταση πίσω του ο...

Τέσσερα νέα ταλεντάκια δοκιμάστηκαν στον ΟΦΗ!

Η συνεργασία του Μινώταυρου με την Ακαδημία του ΟΦΗ...

Δράση και… εμπειρίες για την Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την...

Ακραία μεταγραφική “βόμβα” εκατομμυρίων ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Γερμανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε οριστική...

Η La Masia είναι η κεντρική “φλέβα” της Μπαρτσελόνα – Πως λειτουργεί;

Πολλοί σύλλογοι σε όλο τον κόσμο καυχώνται για τις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ