Κυριακή, 19/05/24
Πανιώνιος

Από την Μόρια… σε “Ιστορική” ομάδα – Το ταξίδι από την… εξαπάτηση στο όνειρο!

Ο Πανιώνιος βρίσκεται πλέον στα χαμηλά και προσπαθεί να σηκωθεί ξανά από όλα τα προβλήματα που τον ανάγκασαν να μικρύνει σαν σύλλογος (οικονομικά προβλήματα). Είναι σίγουρο ότι μια τόσο ιστορική ομάδα, με τόσο πιστό κόσμο θα επανέλθει ξανά στην Superleague, θα συνεχίσει να παράγει μεγάλους παίκτες και γιατί όχι, να τον ξαναδούμε Ευρώπη..

Ο Πανιώνιος είναι ομάδα προσφυγική, ομάδα που υπενθυμίζει συνεχώς την Σμύρνη και δεν θα ξεχάσει ποτέ τον ξεριζωμό.. Οπότε είναι και μια ομάδα που ξέρει τι σημαίνει να μένεις χωρίς πατρίδα, να μένεις χωρίς τίποτα, μόνος και αβοήθητος, να πρέπει να χτίσεις από το μηδέν κάπου αλλού…

Στις 30 Οκτωβρίου ο Πανιώνιος μας έκανε να νιώσουμε χαρά και περηφάνεια και ας μην είμαστε Πανιώνιοι.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Αλία Καμαρά με καταγωγή από την Γουινέα.

Ο Αλία Καμαρά δεν αποτελεί μια συνηθισμένη περίπτωση απόκτησης ποδοσφαιριστή, για αυτό το λόγο και η ανακοίνωση αυτή δεν θα έχει την ίδια μορφή με όλες τις άλλες.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος σε ηλικία 17 ετών εξαπατήθηκε από επιτήδειους που του έδωσαν υποσχέσεις για μεταγραφή και βρέθηκε από την πατρίδα του στην Τουρκία και τον άφησε στα…. κρύα του λουτρού χωρίς διαβατήριο και χρήματα.

 

 

Ο Αλία τότε αναγκάστηκε να μπει σε μια βάρκα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του και από την γειτονική χώρα να βρεθεί στην δομή της Μόριας. Ρισκάροντας τα πάντα για να εκπληρώσει το όνειρο του, να παίξει ποδόσφαιρο.

Στην χώρα μας και κατά την παρουσία του στην Ελλάδα είχε την ευλογία να γνωρίσει την κα. Μαρία και τον κο. Δημήτρη οι οποίοι άκουσαν την ιστορία του και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν σε όλα. Και τα κατάφεραν. Δεν είναι τυχαίο ότι σε συνέντευξη του κατά το παρελθόν τους χαρακτήρισε ως γονείς του.

Ύστερα από αρκετές προσπάθειες με την ελληνική γραφειοκρατία κατάφερε να αποκτήσει δελτίο ποδοσφαιριστή από την ΕΠΟ και κάπως έτσι είδε το όνειρο του να αποκτά σάρκα και οστά.

“Ως σύλλογος σημαιοφόρος της προσφυγιάς δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Αλία στις τάξεις μας, ανέφερε ο “Ιστορικός”

Ο Πανιώνιος έδωσε την ευκαιρία σε ένα προσφυγόπουλο να παίξει ποδόσφαιρο, να μπορέσει να δείξει ότι αξίζει να κλωτσάει την στρογγυλή θεά και εμείς όλοι είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό! Και θα τους υποστηρίζουμε. Πάμε γερά Πανιώνιε! Πάμε γερά Αλία!

Πηγή: cult24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

Στον τελικό της Super League U15 ο ΠΑΟΚ κόντρα...

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 2-1 στην διαδικασία των πέναλτι, επί του Παναθηναϊκού και...
ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

ΖΩΝΤΑΝΑ ο μεγάλος δεύτερος ημιτελικός της Super League U15!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους, στον δεύτερο ημιτελικό της Super League U15, με φόντο τον...
Ολυμπιακός (U15)

“Ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα”!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, που πήρε την πρόκριση επί του Άρη....
Κηφισιά (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Πέρασε από την Κηφισιά και… κοντά σε πρωτάθλημα ο...

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κηφισιάς και έχει ένα ακόμη παιχνίδι για να...
ΠΑΟΚ (U19) - ΠΑΣ Γιάννινα (U19)

Εύκολο μεσημέρι για την U19 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το παιχνίδι επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 4-1, για την 18η...